Πάνω από ένας τόνος καλωδίων χαλκού ήταν η λεία ενός Βούλγαρου, ο οποίος είχε ρημάξει εργοτάξιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, στην Αρκαδία.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, περιλαμβάνει και ένα 36χρονο Αλβανό συνεργό του .

Ειδικότερα, ο συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του, αφού πήγαν στο εργοτάξιο αφαίρεσαν καλώδια χαλκού και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 

Κατά τις έρευνες των αστυνομικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλώδια χαλκού, που το βάρος τους υπερβαίνει τον 1,5 τόνο, καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρέσει από το παραπάνω εργοτάξιο, τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο Υπάλληλο. Επιπλέον, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα φορτηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του 36χρονου συνεργού του.