Ο Σάκης Δαρίβας ήταν μοντέλο στην πασαρέλα της ανδρικής μόδας. Τον Απρίλιο του 2011, Μεγάλη Πέμπτη μεσημέρι, ο Δαρίβας, παρουσία της Αστυνομίας, έσπασε την πόρτα ενός ταπεινού διαμερίσματος στην 3ης Σεπτεμβρίου 148.

Ανάσκελα στην κουζίνα του σπιτιού με μία κούπα καφέ στο χέρι βρισκόταν νεκρός ο κάποτε λαμπρός σχεδιαστής Τίμης Παρίσης, ο οποίος είχε μετακομίσει από το Κολωνάκι στα Πατήσια μετά την οικονομική καταστροφή που είχε υποστεί. Αιτία θανάτου, το πνευμονικό οίδημα.

Σήμερα, ο πρώην εστεμμένος σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς είναι προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών. 

Κατά τον Σάκη Δαρίβα, «αυτοί που έκλεψαν και εξαπάτησαν τον Μιχάλη Ασλάνη, τον πήραν στο λαιμό τους. Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί. Και μετά υπάρχουν και οι δήθεν "φίλοι", πολλοί από τους οποίους τώρα δήλωναν συγκλονισμένοι για τον αναπάντεχο θάνατο του Μιχάλη.

Ανάμεσά τους και κάποιος που έδινε συνεντεύξεις ως "κολλητός", αλλά το μόνο που κοίταζε, ήταν να αρπάξει και να σηκωθεί να φύγει. Αρπακτικό».

Σοβαρές είναι οι αποκαλύψεις που κάνει ο πρώην βοηθός του Τίμη Παρίση για το βρόμικο κύκλωμα της εγχώριας showbiz.

Λέει επί λέξει ο ίδιος μέσα από τη φυλακή: «Όταν αποφυλακιστώ, θα βάλω πολλούς φυλακή. Ηθοποιούς και άλλους που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ένα στικάκι. Το έχει φίλος. Με βίντεο από τη Μύκονο.

Ο Μιχάλης ήταν πάντα ένα θύμα. Θύμα αυτών των ανθρώπων. Θα δημοσιοποιηθεί υλικό με DVD που θα τους κάνω να τρέχουν τους υποκριτές που δεν μπόρεσαν να μαζέψουν λίγα χρήματα ο καθένας, για να βοηθήσουν τον άνθρωπο που τους είχε ευεγερτήσει.

Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος που άφησαν έναν άνθρωπο να αυτοκτονήσει αβοήθητος. Θα τους βγάλω όλους στη φόρα και θα τους ξεφτιλίσω».