Τηλεφωνούσαν σε... μέντιουμ από το νοσοκομείο Ρίου - 67.000 ευρώ ο λογαριασμός

Τηλεφωνούσαν σε... μέντιουμ από το νοσοκομείο Ρίου - 67.000 ευρώ ο λογαριασμός

Ακριβά όπως φαίνεται θα πληρώσουν τρεις εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, τις τηλεφωνικές κλήσεις σε μέντιουμ, που «φούσκωσαν» τους λογαρισμούς τηλεφωνικών γραμμών του νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε, επιρρίπτει ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία αναμένεται να τιμωρηθούν αυστηρά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τουλάχιστον ο ένας από τους τρεις εργαζόμενους να απολυθεί (πρόκειται για γυναίκα), χωρίς να αποκλείεται η ίδια ποινή να επιβληθεί και στους άλλους δύο.

Συνήθως, οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί του νοσοκομείου κυμαίνονταν μεταξύ των 7.000 με 10.000 ευρώ, οπότε όταν αυτοί έφτασαν τις 67.000 ευρώ, διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους λογαριασμούς.

Η χρέωση για κάθε κλήση σε μελλοντολόγους ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τα 10.000 ευρώ που πλήρωνε το Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι που ήθελαν να μάθουν το μέλλον τους, είχαν μιλήσει με το μέντιουμ 360 ώρες, μέσα σε δυο μήνες

Πηγή: thebest.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο