Προαγωγές και μεταθέσεις δικαστών

Προαγωγές και μεταθέσεις δικαστών

Με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης έγιναν προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις νεοπροαχθέντων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Ειδικότερα, στο βαθμό του πρόεδρου Εφετών προήχθη η εφέτης Ευφροσύνη Καλογεράτου και στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών προήχθη η αντεισαγγελέας Εφετών Αικατερίνη Πιστόλη.

Επίσης, προήχθησαν στο βαθμό του εφέτη οι πρόεδροι Πρωτοδικών Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Πηνελόπη Σεραφείμη και Ελένη Μιχαλάκη, και στον βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προήχθη ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευστάθιος Βεργώνης.

Ακόμη, προάγονται στο βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών οι πρωτοδίκες: Γ. Γρίβας, Ι. Κοσμάτος, Ιωάννα Κατσουλίδη και Παν. Καρακωνσταντής, ενώ στο βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προήχθη η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Έλλη-Θάλεια Συροπούλου.

Παράλληλα, με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ μετατίθενται στην Αθήνα ο πρόεδρος Εφετών Ι. Μαγγίνας και η εφέτης Ευαγγελία Γίτση, στον Πειραιά η εφέτης Ασημίνα Υφαντή και στη Λάρισα ο πρόεδρος Εφετών Γ. Αποστολάκης.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις νεοπροαχθέντων δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών ως εξής: Στην Αθήνα τοποθετήθηκαν η εισαγγελέας Εφετών Αικατερίνη Πιστόλη, οι εφέτες Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Πηνελόπη Σεραφείμη και Ελένη Μιχαλάκη και ο αντεισαγγελέας Εφετών Ευστ. Βεργώνης, στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος Εφετών Ευφροσύνη Καλογεράτου-Ευαγγέλου και στο Μεσολόγγι η εισαγγελέας Πρωτοδικών Έλλη - Θάλεια Συροπούλου.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο