Σε συμμετοχή στην συγκέντρωση των εργαζόμενων στις Μεταφορές, την Τετάρτη στις 12.00 στην πλατεία Κοτζιά, καλεί η Ένωση Εργαζομένων στους ΗΣΑΠ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η Ένωση Εργαζομένων στους ΗΣΑΠ καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν δυναμικά και αγωνιστικά στη συγκέντρωση όλων των εργαζόμενων στις Μεταφορές, που θα γίνει την Τετάρτη 18/9, στις 12.00, στην πλατεία Κοτζιά, στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.Η συμμετοχή μας είναι η απάντηση στην κλιμακούμενη κυβερνητική επίθεση στον κόσμο της εργασίας, που το τελευταίο διάστημα πήρε τη μορφή της διαδικασίας ‘κινητικότητα’ - διαθεσιμότητα δηλ. απόλυση, για τους κλάδους εργαζομένων της Παιδείας, της Υγείας, των ασφαλιστικών ταμείων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Παράλληλα, η Ένωση Εργαζομένων στους ΗΣΑΠ,  εκφράζει την αντίθεσή της στα «σχέδια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, τα οποία ετοιμάζονται να επεκταθούν στον ευαίσθητο χώρο των Μεταφορών, που κινδυνεύουν να γίνουν αντικείμενο κερδοσκοπίας σε βάρος των πολιτών. Ειδικά, οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ διεκδικούμε την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και την διατήρηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των Συγκοινωνιών, με φθηνό εισιτήριο προσιτό για όλους τους πολίτες».