current views are: 2

17 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση23:18

ΣΟΚ: Άγρια δολοφονία 34χρονου στο Κερατσίνι (Eκτενές φωτορεπορτάζ)

Αιματηρή κατάληξη είχε η συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στη διάρκεια της συμπλοκής, 45χρονος μαχαίρωσε στο στήθος έναν 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Δημοσίευση 23:18’
αρθρο-newpost

Αιματηρή κατάληξη είχε η συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στη διάρκεια της συμπλοκής, 45χρονος μαχαίρωσε στο στήθος έναν 34χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Αιματηρή κατάληξη είχε η συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στη διάρκεια της συμπλοκής, 45χρονος μαχαίρωσε στο στήθος τον 34χρονο Παύλο Φύσσα, ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα και η παρέα του προπηλακίστηκαν από ομάδα ατόμων, έξω από καφετέρια όπου παρακολουθούσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός- Παρί Σεντ Ζερμέν, και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής δέχθηκε επίθεση από μαχαίρι.

Αρχικά, το θύμα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου τα ξημερώματα εξέπνευσε, ενώ προηγουμένως φέρεται να υπέδειξε τον δράστη. Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του και λίγη ώρα αργότερα, συνέλαβε έναν 45χρονο άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Η επίθεση φέρεται να έγινε από άτομα που φορούσαν μαύρες μπλούζες, οι οποίοι είχαν εντοπίσει νωρίτερα τον νεαρό. Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκε στον εξωκοινοβουλευτικό χώρο της Αριστεράςκαι ήταν γνωστός στην κοινότητα της Hip Hop μουσικής με το όνομα KillahP.

Από την Αστυνομία αναζητούνται και άλλα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα διαπληκτίστηκαν αρχικά για το ποδόσφαιρο, αλλά στη συνέχεια, υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.

Τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου ερευνώνται, με την αστυνομία να ερευνά την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων.

Στον τόπο της δολοφονίας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα από τον αντιφασιστικό χώρο, ενώ προγραμματίζεται αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλε δελτίο Τύπου για τη δολοφονική επίθεση:

«Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν  και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο –  χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς  και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί. 

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Ο φασισμός θα τσακιστεί».

Ο δήμαρχος Κερατσινίου Λουκάς Τζανής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, δήλωσε ότι οι περίοικοι ισχυρίζονται πως «η ομάδα των δραστών ανήκει στο χώρο της Χρυσής Αυγής» και ο ίδιος γνωρίζει ότι «πρόσκειται σε αυτό το χώρο το άτομο που ξεκίνησε το επεισόδιο».

Aπό την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή διαψεύδει, με ανακοίνωσή της, τα περί εμπλοκής μελών της στη δολοφονία στο Κερατσίνι.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ’ οινοδήποτε τρόπο σε αυτό. Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία.

Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους».


σχετικα αρθρα