«Αντιφασίστας πεθαίνει από χέρι φασίστα» ήταν η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο άτυχος 34χρονος τα ξημερώματα στο Κερατσίνι. Με αυτή τη φράση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην οποία άνηκε ο Παύλος Φύσσας, επιχειρεί να ερμηνεύσει το έγκλημα. 

Ο 34χρονος άντρας που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα από μαχαιριές, προέρχεται από οικογένεια εργατών. Τόσο εκείνος όσο και ο πατέρας του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μέλη συνδικάτου μετάλλου.

Ο άτυχος άντρας που ονομάζεται Παύλος Φύσσας ήταν περισσότερο γνωστός ως Killah P καθώς ασχολούνταν με τη χιπ χοπ μουσική. Είχε γράψει δικά του τραγούδια, είχε συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες του χώρου του.

Ενεργό μέλος της RAP σκηνής από το 1997 ξεκινώντας την μουσική διαδρομή από το κίνημα του LOW BAP.  Δημιουργός και συμμετέχων αρκετών σχημάτων όπως και project. Συμμετοχές επίσης σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές της hiphop σκηνής.

Ζωντανές εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα live stages όπως και σε όλα τα μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας, δίπλα σε πολλά ονόματα της ελληνικής hiphop σκηνής.

Η μουσική του διαδρομή μέχρι και σήμερα βασιζόταν στην μη δισκογραφική κουλτούρα και η διάδοση των δουλειών του βασίζεται στο διαδίκτυο. Στους στίχους πολλών από αυτά είναι σαφές το συγκρουσιακό περιεχόμενο, με αναφορές στην δολοφονία Γρηγορόπουλου και τα επεισόδια τόσο στην Αθήνα όσο και παλαιότερα στη Γένοβα με τη δολοφονία Τζουλιάνι και αλλού. Δείτε τον να ερμηνεύει ζωντανά το «Εκτός ελέγχου» το καλοκαίρι του 2011 σε εκδήλωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.