Στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο γιος του βρέθηκε ο πατέρας του 34χρονου Πάνου Φύσσα που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στο παιδί του. 

«Μου είπαν ότι έβλεπαν τη μπάλα ο γιος μου με δυο άλλα άτομα. Κάποιος από την παρέα είπε κάτι για τους χρυσαυγίτες και κάποιος ειδοποίησε τους χρυσαυγίτες. Οι αστυνομικοί ήταν εδώ, φύγανε και ξαφνικά τον κυνήγησαν. Ο γιος μου ήταν εδώ και τον κυνήγησαν εδώ», δήλωσε στους δημοσιογράφους. 

Συνεχίζοντας τη διήγησή του είπε ουσιαστικά πως είχαν στήσει καρτέρι στο παιδί του ενώ επικαλούμενος τα λόγια του γιατρού τόνισε πως του είπε πως το χτύπημα ήταν επαγγελματικό. 

«Ο γιος μου μπήκε μπροστά, έδιωξε τα παιδιά και ένας έρχεται με το αμάξι ανάποδα βγαίνει και τον καρφώνει στην καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι επαγγελματικό χτύπημα», επισημαίνει στις δηλώσεις του. 

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με τα όσα του μετέφεραν άνθρωποι από την περιοχή, συμπλήρωσε: «Τα παιδιά πήραν μπύρες για να πάνε να κάτσουν κάπου εδώ. Τους μιλούσαν και μετά μου είπαν ότι αφού έβγαλε το μαχαίρι κατέβηκε μια κοπέλα αστυνομικός και του λέει όχι το μαχαίρι. Η κοπέλα του γιου μου τους έλεγε “χωρίστε τους, δεν βλέπετε τι γίνεται;” Της είπαν “είναι πολλοί, πώς να τα βάλουμε εμείς μαζί τους;”».