Ο τρύγος απέκτησε άλλη έννοια. Πάνω από 25 τόνους σταφύλια έκλεψε, μέσα σε πέντε μέρες, από καλλιέργειες στον Τύρναβο, ένας 40χρονος, ο οποίος τελικά συνελήφθη επ' αυτοφώρω την ώρα που έβγαινε από κτήμα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή κλοπών αγροτικών προϊόντων από γεωργικές καλλιέργειες, συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τυρνάβου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 40χρονος, για κλοπή σταφυλιών.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς πιάστηκε επ' αυτοφώρω να εξέρχεται από κτήμα 54χρονου, κρατώντας στα χέρια του μία πλαστική κλούβα με σταφύλια, τα οποία μόλις είχε αφαιρέσει.

Στο εσωτερικό του κτήματος βρέθηκαν ακόμη 28 κλούβες, από τις οποίες οι δέκα ήταν γεμάτες με σταφύλια, συνολικού βάρους 200 κιλών, ποσότητα την οποία ο συλληφθείς επίσης θα αφαιρούσε από το κτήμα.

Τα σταφύλια κατασχέθηκαν κι αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο πενθήμερο ο δράστης, μαζί με αγνώστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, αφαίρεσαν από δύο διαφορετικές αγροτικές καλλιέργειες, συνολικά 25 τόνους σταφυλιών, συνολικής αξίας περίπου 10.000 ευρώ.
   
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.