Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΑΔΕΔΥ Αχαΐας, για τη συμμετοχή στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, αλλά και την πορεία που έγινε στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «η Εκτελεστική Γραμματεία χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν μαζικά και δυναμικά στη συγκέντρωση και πορεία, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας». Αρχικά πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου οι ομιλητές τόνισαν μεταξύ άλλων, ότι ο αγώνας συνεχίζεται «ενάντια στις διαθεσιμότητες, τις απολύσεις, στη διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών και στην κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους». 

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης, καθηγητές, γιατροί, δάσκαλοι, φοιτητές μαθητές κ.α. Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε πορεία, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια. Ειδικότερα, άτομα που βρίσκονταν στο τέλος της πορείας, πέταξαν βόμβα μολότοφ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές σε δύο υποκαταστήματα τραπεζών και σε ένα ενεχυροδανειστήριο. 

Εξάλλου, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων, το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

TAGS