Σαν από θαύμα σώθηκε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες ένας νεαρός στη Ρόδο, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, βγήκε από το δρόμο και αφού έκοψε από τη ρίζα ξύλινη κολώνα φωτισμού(!) αναποδογύρισε και «προσγειώθηκε» με το πλάι, αρκετά μέτρα παρακάτω! 

Το τροχαίο ατύχημα, που παραλίγο να εξελιχθεί σε μια ακόμα τραγωδία με θύμα έναν νέο άνθρωπο, σημειώθηκε χθες το πρωί, στην οδό ΡόδουΛίνδου, λίγα μόλις μέτρα πριν από τη συμβολή με την οδό Κωνσταντίνου Υδραίου. 

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο νεαρός μιλώντας χθες στην εφημερίδα «Ροδιακή» όλα έγιναν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το αυτοκίνητο κινούνταν από το Ροδίνι με προορισμό την πόλη της Ρόδου. Ξαφνικά, εξαιτίας της υγρασίας που είχε ο δρόμος, έχασε εντελώς τον έλεγχο. 

Το αυτοκίνητο ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στο πεζοδρόμιο, έκοψε την ξύλινη κολόνα της ΔΕΗ από τη ρίζα και κατέληξε καταγράφοντας μια τρελή πορεία περίπου 20 μέτρων, να προσγειωθεί με το αριστερό μέρος έξω από ένα κατάστημα

Ο νεαρός οδηγός, βγήκε μόνος από του από το αυτοκίνητο και αφού διαπίστωσε ότι δεν είχε τραυματιστεί (είχε ασήμαντη γρατζουνιά στο δεξί χέρι) κάλεσε σε βοήθεια τους συγγενείς του οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα απομάκρυναν το αυτοκίνητο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξημερώματα, εκδηλώθηκε η πρώτη φθινοπωρινή βροχή για φέτος στην πόλη της Ρόδου και οι δρόμοι ήταν βρεγμένοι. 

Με αφορμή το γεγονός αυτό, αρμόδιοι της Τροχαίας Ρόδου προειδοποιούν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτή την εποχή καθώς με την πρώτη βροχή ή την αυξημένη υγρασία, οι δρόμοι γίνονται επικίνδυνα γλιστεροί.