Σε θέση μάχης βρίσκονται τα επιτελεία των δυο υποψηφίων προέδρων στην κούρσα της εκλογής νέου προέδρου στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Ο επαναληπτικός γύρος θα διεξαχθεί στις 6 και 8 Μαρτίου (λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας), όπου θα αναμετρηθούν οι Μανόλης Λαμτζίδης και Νίκος Βαλεργάκης, οι οποίοι κατά τον πρώτο γύρο των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη προέδρου έλαβαν -αντιστοίχως- ποσοστό 17,11% (728 ψήφους) και 15,98% (680), αντιστοίχως.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή των συμβούλων που θα συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Τα τελικά αποτελέσματα των συνδυασμών και οι σύμβουλοι που εκλέγονται (πέραν των επικεφαλής των παρατάξεων), έχουν ως εξής:

- «Δικηγορική Πρωτοπορία» (Νίκος Βαλεργάκης) με 753 ψήφους (17,02 %). Εκλέγονται οι Παρασκευή Σεραϊδου, Χρήστος Ράπτης και Γεωργία Βελιτζέλου - Παπαχαραλάμπους.

- «Δικηγορική Συνεργασία - Ανεξάρτητοι» (Μανόλης Λαμτζίδης) με 549 ψήφους (12,41%). Εκλέγονται οι Ρωξάνη Κωστατζίκη και Φωτεινή Αχτσίδου.

- «Δικηγορική Ανάκαμψη» (Ευάγγελος Γωγάκος) με 424 ψήφους (9,58%). Από το συνδυασμό εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Καϊλατζής.

- «Ανοιχτοί Ορίζοντες» (Γιάννα Παναγοπούλου) με 421 ψήφους (9,52%). Από το συνδυασμό εκλέγεται ο Στάθης Κουτσοχήνας.

- «Σύγχρονη Δικηγορία - Δικηγορική Ενωτική Κίνηση» (Νίκος Αντωνιάδης) με 409 ψήφους (9,25%). Από το συνδυασμό εκλέγεται ο Γιώργος Κουτσός.

- «Σύγχρονο Ρεύμα Δικηγόρων» (Χρήστος Βάρδας) με 399 ψήφους (9,02%). Από το συνδυασμό εκλέγεται ο Γιώργος Ροδικός.

- «ACTUS» (Στυλιανός Μαυρίδης) με 364 ψήφους (8,23%). Από το συνδυασμό εκλέγεται ο Γιώργος Δανιήλ.

- «Ελευθερία και Δικαιοσύνη» (Παντελής Ραδίσης) με 300 ψήφους (6,78%). Από το συνδυασμό εκλέγεται ο Νίκος Γεωργιλάς.

- «Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων» (χωρίς επικεφαλής συνδυασμού) με 297 ψήφους (6,71%). Εκλέγονται οι δύο πρώτοι σε σταυρούς υποψήφιοι του συνδυασμού Γιώργος Τζαμαδάνης και Ζήσης Κλεισιάρης.

- «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο Δικηγορικής Επαγρύπνησης» (Γιάννης Κοτζαμανίδης) με 218 ψήφους (4,93%). Εκλέγεται μόνο ο επικεφαλής του συνδυασμού.

- «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» (Σοφία Μελανεφίδου) με 142 ψήφους (3,21%). Εκλέγεται μόνο η επικεφαλής του συνδυασμού.

- «Ζυγός - Νέα Πνοή» (Πάρις Νυφλής) με 80 ψήφους (1,81%). Εκλέγεται μόνο ο επικεφαλής του συνδυασμού.

- Ανεξάρτητη Μαχητική Κίνηση Δικηγόρων» (Γιάννης Νισύριος) με 68 ψήφους (1,54%). Δεν εκλέγει σύμβουλο.