Πατέρας τριών παιδιών από χωριό της Ρόδου αναγκάστηκε να κλέψει μετασχηματιστές αξίας 100 ευρώ για να θρέψει τα παιδιά του! 

Ο 54χρονος εντοπίστηκε χθες το πρωί και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αφάντου και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οικογενειάρχης μετέβη χθες το πρωί στην περιοχή του Γκολφ Αφάντου και από το χώρο αθλητικών εγκαταστάσεων αφαίρεσε έξι μικρούς μετασχηματιστές συνολικής αξίας 100 ευρώ. 

Ωστόσο άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Αφάντου και συνέλαβαν τον 54χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν οι μετασχηματιστές οι οποίοι κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της εγκατάστασης. 

Ο συλληφθείς συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Μιχάλη Τεχνίτη προσήχθη ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελέως όπου και δήλωσε πως η ανέχεια τον ανάγκασε να προβεί στην πράξη αυτή. Όπως ο ίδιος είπε είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και οι ανάγκες της οικογένειας του και των τριών παιδιών του συνεχώς αυξάνονται χωρίς ο ίδιος να μπορεί ούτε τα βασικά να καλύψει. 

Έτσι πήγε στο Γκολφ από όπου και πήρε τους μετασχηματιστές οι οποίοι επεσήμανε ότι βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο (όχι περιφραγμένο) για αυτό και πίστευε ότι ήταν πεταμένοι, με σκοπό να πουλήσει το χαλκό. 

Ο 54χρονος δήλωσε μετανιωμένος για τη πράξη του, η οποία κανέναν δόλο δεν είχε. Ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος ενώ η υπόθεσή του θα εκδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στις 27 Σεπτεμβρίου.