Βελτιωμένο καιρό στη Βόρεια Ελλάδα με παροδικές νεφώσεις και άστατο καιρό στην υπόλοιπη χώρα με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια, όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους στο δυτικό και νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 27 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6
μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο βόρειοι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις, πυκνότερες στα βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.