current views are: 1

20 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση10:58

Άγρια συμπλοκή ΜΑΤ με εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ (Βίντεο και φωτό)

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν νωρίς το μεσημέρι εργαζόμενοι στη Λάρκο με τα ΜΑΤ.

Δημοσίευση 10:58’
αρθρο-newpost

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν νωρίς το μεσημέρι εργαζόμενοι στη Λάρκο με τα ΜΑΤ.

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν νωρίς το μεσημέρι εργαζόμενοι στη Λάρκο με τα ΜΑΤ.

Στην εθνική οδό στο ύψος του Μαρτίνου εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να κλείσουν την κυκλοφορία.

Στη 1 παρά 20 οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν την εθνική οδό και δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο επικεφαλής των ΜΑΤ έδωσε εντολή στις 6 διμοιρίες να απωθήσουν τους διαδηλωτές με δακρυγόνα.

Ακολούθησαν συμπλοκές με τα ΜΑΤ να επιτίθονται στους συγκεντρωμένους οι οποίοι ανταπέδωσαν πετώντας πέτρες.

Όπως αναφέρει το lamiastar.gr, ημειώθηκαν αρκετοί τραυματισμοί, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, μετά από διαβουλεύσεις του Δημάρχου Λοκρών με τον Αστυνομικό Διευθυντή συμφωνήθηκε ο δρόμος να κλείσει συμβολικά μόνο για λίγα λεπτά, ωστόσο η σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ δεν αποφεύχθηκε, με τους απεργούς της ΛΑΡΚΟ να δέχονται επίθεση από δακρυγόνα και αυτοί να απαντούν με πέτρες και ξύλα.

Αυτή την ώρα ένταση επικρατεί στην περιοχή, ενώ στο σημείο της συγκέντρωσης υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που δεν επιτρέπει στους διαδηλωτές να κινηθούν πάνω στη γέφυρα του Μαρτίνου.

Στο πλευρό των εργαζομένων ήταν οι βουλευτές Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, Βασίλης Κυριακάκης, Γιάννης Σταθάς και Νίκος Σταυρογιάννης, ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Κόρκος.