Ένταση επικράτησε μετά το τέλος της πορείας που πραγματοποιήθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι. 

Ομάδα 150 ατόμων πήγε στην οδό Εγνατία, στο ύψος στο αγάλματος του Βενιζέλου και έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα με τη συμμετοχή μελών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, άλλων κομμάτων της Αριστεράς και του αντεξουσιαστικού χώρου συμμετείχαν 1.000 περίπου άτομα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, της κυβέρνησης και της Αστυνομίας, κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, κάτω από τη διακριτική παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. 

Σε κάποια στιγμή η Αστυνομία τοποθέτησε κάθετα στο οδόστρωμα λεωφορεία, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Δωδεκανήσου και Κουντουριώτη με Σαλαμίνος, αποτρέποντας τους διαδηλωτές να πλησιάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή των Δικαστηρίων, ενώ στους γύρω δρόμους είχαν διασκορπιστεί διμοιρίες των ΜΑΤ για κάθε ενδεχόμενο.