Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους δράστες της άγριας ληστείας σε βάρος ενός 35χρονου, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη μέση ενός δρόμου στη Λάρισα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του θύματος σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Οι ληστές ήταν ένα ζευγάρι Ελλήνων, ένας 34χρονος και μία 47χρονη, οι οποίοι πλησίασαν τον άτυχο 35χρονο και του επιτέθηκαν ξαφνικά χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια όπου έβρισκαν! Όταν εξουδετέρωσαν κάθε αντίστασή του, άδειασαν τις τσέπες του και άρπαξαν από μέσα 20 ευρώ που είχε όλα κι όλα μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο. 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το protothema.gr, ο τραυματισμένος άνδρας έτυχε να βρει σύντομα άνδρες της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή και έδωσε την περιγραφή των δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες επιθέσεις.