Στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των 32 δικογραφιών, που αφορούν εκκρεμείς υποθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής, κατέθεσε μέχρι αργά χθες το βράδυ ένας ακόμη μάρτυρας - «κλειδί».

Το απόγευμα της Τετάρτης, στον αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατέθεσε υπό άκρα μυστικότητα ο πρώτος προστατευόμενος μάρτυρας, ο οποίος, κατά πληροφορίες, εισέφερε σημαντικά στοιχεία που αφορούν στην δράση της «Χρυσής Αυγής», στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Η κατάθεσή του αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντική από τις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες σύμφωνα με τις ίδιες πληρηφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στο να λάβουν και καταθέσεις και από άλλα πρώην μέλη της Χ.Α.

Εν τω μεταξύ, χθες πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη, υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, στην οποία συμμετέχουν η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου και ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Σακελλάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε η ανάρτηση στο Διαδίκτυο δημοσιεύματος που προέτρεπε τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό και να ρίξουν την κυβέρνηση.