Συνεδριάζει σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, από κοινού με τα προεδρεία των ομοσπονδιών μελών της, προκειμένου να εκτιμηθούν οι εξελίξεις και να ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Από την πλευρά της η ΓΣΕΕ περιμένει τις αποφάσεις των εργατικών κέντρων και των ομοσπονδιών μελών της και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της διοίκησης της Συνομοσπονδίας για να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Εν τω μεταξύ, την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, έπειτα από οκτώ ημέρες απεργίας, αποφάσισαν οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης.

Τις κινητοποιήσεις τους αναστέλλουν προσωρινά από σήμερα και οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, μετά από τις σχετικές αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των συλλόγων τους.

Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ αποφάσισαν, όπως ανακοίνωσαν την ανάληψη διαφορετικών μορφών αντίδρασης απέναντι στις απολύσεις και στην κινητικότητα του κλάδου τους. «Βρισκόμαστε σε διαρκή αγωνιστική εγρήγορση και σύντομα θα δώσουμε τις απαντήσεις μας σε ότι αφορά την διάλυση του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας», τόνισαν.

TAGS