Για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης μαθήτριας κατηγορείται 55χρονος διευθυντής σχολείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος έχει κληθεί να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου.
 
Όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος διευθυντής που υπηρετεί σε σχολείο του νησιού, φέρεται να παρενόχλησε και να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 10 μηνών.
 
Η υπόθεση διαλευκάνθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αρχαγγέλου, οι οποίοι κάτω από άκρα μυστικότητα και σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα ανηλίκων, διενήργησαν προανάκριση από την οποία προέκυψαν αρκετά επιβαρυντικά στοιχεία για τον εκπαιδευτικό.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χθες, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του βαρύτατη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια σε ανήλικη κατ' εξακολούθηση με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου (λόγω της ιδιότητας).
 
Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης αλλά και σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένεται να ενημερώσει άμεσα και τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, προκειμένου να μεριμνήσει για τα δέοντα.

 

TAGS