current views are: 1

29 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση04:47

«Θρίλερ» με τον… υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά- Εκδόθηκε νέο ένταλμα

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος» δήλωσε προκλητικά χτες το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σε ραδιοφωνική εκπομπή και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πράγματι ο καταζητούμενος βουλευτής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διαφεύγει της σύλληψης.

Δημοσίευση 04:47’
αρθρο-newpost

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος» δήλωσε προκλητικά χτες το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σε ραδιοφωνική εκπομπή και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πράγματι ο καταζητούμενος βουλευτής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διαφεύγει της σύλληψης.

«Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος» δήλωσε προκλητικά χτες το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς σε ραδιοφωνική εκπομπή και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές πράγματι ο καταζητούμενος βουλευτής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διαφεύγει της σύλληψης. Σε περίπτωση που δεν οδηγηθεί ενώπιον των αρχών εντός 24 ωρών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς θα πρέπει να ζητηθεί η άρση ασυλίας του από την βουλή ώστε να εκδοθεί σε βάρος του από τους ανακριτές της υπόθεσης ένταλμα σύλληψής του.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως ο ανακριτής Σπύρος Γεωργουλές που χειρίζεται την υπόθεση εξέδωσε νέα εντάλματα σύλληψης για όσους δεν έχουν συλληφθεί με βάση τη διαδικασία του αυτοφώρου. 
 
Ωστόσο, ερωτήματα γεννώνται από το ότι παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης συνελήφθησαν ή παραδόθηκαν λίγες ώρες μετά την απόφαση του εισαγγελέα  και απολογήθηκαν ενώπιον του ανακριτή στην Ευελπίδων γράφοντας έτσι μια νέα σελίδα για την Δημοκρατία στη χώρα μας, ο κ. Παππάς παραμένει «άφαντος».  Φυσικά, η Αντιτρομοκρατική γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά της. Να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι επιβαρυντικό στο δικαστήριο για τον ίδιο και τους υπόλοιπους. 
 
Στην πραγματικότητα, αστυνομικές πηγές τις δύο τελευταίες μέρες άφηναν υπόνοιες ότι ο κ. Παππάς δεν βρίσκεται στο σπίτι του. Τελικώς, οι εν λόγω πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν καθώς οι άνδρες των ΕΚΑΜ που έχουν αναλάβει την «επιχείρηση» πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι του βουλευτή και σε σπίτια συγγενών του χωρίς όμως αποτέλεσμα. Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι θα παραδοθεί.
 
Προκλητικό πάντως χαρακτηρίζεται το γεγονός ότι την ώρα που ο Χρήστος Παππάς καταζητείται κάνει δηλώσεις σε δημοσιογράφους. Ο Χρήστος Παππάς, παρεμβαίνοντας χτες σε εκπομπή του Real Fm, δήλωσε «Εγώ κυκλοφορώ ελεύθερος. Δεν είδα κανένα» ενώ τόνισε πως «Η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές».
 
«Η κατοχική κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς παράνομες διώξεις εναντίον βουλευτών και με αυτά που κάνει θα έρθει η στιγμή που θα λογοδοτήσει ενώπιον του λαού. Η κυβέρνηση αυτή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση που σε συνεργασία με την τρόικα καταστρέφει την πατρίδα», δήλωσε, ενώ κάλεσε τους «Έλληνες εθνικιστές σε αγωνιστική εγρήγορση».
 
Την ίδια ώρα, ο κ. Παππάς χαρακτηρίζεται «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής από το πόρισμα του εισαγγελέα έχοντας κομβικό και οργανωτικό ρόλο στην δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Μάλιστα, ο κ. Παππάς σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την άρση απορρήτου συντόνιζε της ομάδες κρούσης.
 
ΑΝ. ΓΑΛ.

σχετικα αρθρα