Ο 33χρονος αγρότης, ο οποίος προσπαθούσε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με ανήλικες, με αντάλλαγμα μία καριέρα μοντέλου, καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 90.000 ευρώ, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο αγρότης "ψάρευε" τα θύματα του ηλικίας 14 έως 16 ετών μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ και παρουσιάζονταν ως φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων.

Στην συνέχεια υπόσχονταν στα θύματά του,υψηλές αμοιβές και καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις,εμφανίζονταν ο ίδιος σε ερωτικές σκηνές με τις ανήλικες και σε κάποιες άλλες εμφανίζονταν δύο κοπέλες σε μεταξύ τους ερωτικές σκηνές.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος, ισχυρίστηκε ότι προέβη στις πράξεις αυτές για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο στο χωριό Εσωβάλτα της Πέλλας, έπειτα από καταγγελία δύο 16χρονων κοριτσιών και σε αποθήκη στη συγκεκριμένη περιοχή που είχε μετατρέψει σε φωτογραφικό στούντιο, βρέθηκαν στην κατοχή εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων κοριτσιών.