current views are: 1

29 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση08:57

«Μπράβο στον Ρουπακιά μας έσωσε!» -Οι διάλογοι των χρυσαυγιτών μετά τη δολοφονία Φύσσα

«Μπράβο στον Ρουπακιά μας έσωσε!» φέρονται να λένε μέλη της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τους διαλόγους που αποκαλύπτει το Βήμα.

Δημοσίευση 08:57’
αρθρο-newpost

«Μπράβο στον Ρουπακιά μας έσωσε!» φέρονται να λένε μέλη της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τους διαλόγους που αποκαλύπτει το Βήμα.

«Μπράβο στον Ρουπακιά μας έσωσε!» φέρονται να λένε μέλη της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τους διαλόγους που αποκαλύπτει το Βήμα. Επίσης, ακούγονται να λένε «πρέπει να πετάξουμε γρήγορα τα πράγματα από τα σπίτια» και να εκφράζουν ανακούφιση γιατί ο Γιώργος Ρουπακιάς μετά τη σύλληψή του δεν είχε αποκαλύψει πρόσωπα και πράγματα και δεν ενέπλεξε κανέναν στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όπως προκύπτει από τις αναλύσεις των κλήσεων, στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά το μοιραίο βράδυ βρίσκονταν τουλάχιστον άλλα δυο άτομα, που είναι ήδη ανάμεσα στους συλληφθέντες για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. 

Σύμφωνα με Το Βήμα, σημαντικό ρόλο στις συνεννοήσεις φέρεται να έχει παίξει και ασφαλιστικός σύμβουλος από το Μοσχάτο, που επικοινωνούσε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη τις ώρες του αιματηρού συμβάντος. 

Το τηλεφώνημα Λαγού στον Μιχαλολιάκο 25 λεπτά μετά τη δολοφονία

25 λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός τηλεφώνησε στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο και προφανώς η συνομιλία τους είχε αντικείμενο το άγριο περιστατικό στο Κερατσίνι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές, ο Λαγός τηλεφώνησε στον Μιχαλολιάκο για να σχεδιάσουν πως θα μπορέσουν να κουκουλώσουν το γεγονός πως ο Γιώργος Ρουπακιάς είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.


σχετικα αρθρα