current views are: 2

29 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση10:16

Λάρισα: Με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε γνωστός παιδοχειρουργός!

Ένας από τους πιο γνωστούς γιατρούς της Λάρισας ήταν ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος το πρωί σε ένα δρόμο παράλληλο με τις σιδηροδρομικές γραμμές της πόλης.

Δημοσίευση 10:16’
αρθρο-newpost

Ένας από τους πιο γνωστούς γιατρούς της Λάρισας ήταν ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος το πρωί σε ένα δρόμο παράλληλο με τις σιδηροδρομικές γραμμές της πόλης.

Ένας από τους πιο γνωστούς γιατρούς της Λάρισας ήταν ο άνδρας που βρέθηκε δολοφονημένος το πρωί σε ένα δρόμο παράλληλο με τις σιδηροδρομικές γραμμές της Λάρισας. Πρόκειται για τον 56χρονο παιδοχειρουργό Δ. Τ., ο οποίος διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας.

Ένας διερχόμενος πολίτης εντόπισε στις 7.30΄ το πρωί της Κυριακής τη σορό του άτυχου γιατρού και ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Άνδρες της Ασφάλειας  έφτασαν άμεσα μαζί με ιατροδικαστή, που διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και άλλο ένα από τέμνον όργανο -πιθανότατα μαχαίρι- στο λαιμό. Τα όπλα δεν βρέθηκαν σε κοντινό σημείο κι αυτό έκανε από την πρώτη στιγμή τους αστυνομικούς να μην αμφιβάλλουν ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία.

Η ταυτότητα του 56χρονου παιδοχειρουργού εξακριβώθηκε μέσα σε λίγες ώρες και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τη διαλεύκανση του εγκλήματος με τη λήψη καταθέσεων από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός του. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιες ήταν οι τελευταίες κινήσεις του άτυχου γιατρού πριν βρει το θάνατο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, αποκλείεται να πήγε μόνος στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του, γιατί δεν βρέθηκε κάποιο μεταφορικό μέσο που να του ανήκει. Δεν αποκλείουν μάλιστα το ενδεχόμενο το έγκλημα να έγινε σε άλλη περιοχή και η σορός να μεταφέρθηκε στη μη κατοικημένη περιοχή, που βρίσκεται πολύ μακριά από την κατοικία του.
 


σχετικα αρθρα