Δύο άτομα, 22 και 29 ετών, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Κιάτο Κορινθίας και το Ρίο Αχαΐας, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία και παράνομη κράτηση 23χρονης.

Ειδικότερα, καθώς η 23χρονη, συνοδευόμενη από συνάδελφό της, επέστρεφε τα ξημερώματα πεζή από την εργασία της, στο Ξυλόκαστρο, οι δύο νεαροί τους προσέγγισαν έξω από το σπίτι της, την ανάγκασαν με τη χρήση σωματικής βίας να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του 22χρονου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου τη μετεπιβίβασαν στο αυτοκίνητο του 29χρονου, με τον οποίο παλαιότερα η 23χρονη είχε δεσμό, και αναχώρησαν με πιθανό προορισμό την Ήπειρο.

Ο συνάδελφος της 23χρονης πήρε τα στοιχεία του αυτοκινήτου, ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 22χρονος στην περιοχή του Κιάτου. Εξάλλου, οι αστυνομικοί ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 29χρονο, ο οποίος μετά από διαπραγμάτευση προσήλθε λίγες ώρες αργότερα με το αυτοκίνητό του και την 23χρονη στη γέφυρα του Ρίου, όπου συνελήφθη.

Τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου.