Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχεδιαγράμματα με τις κλήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της μοιραίας νύχτας που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.
 
Έντεκα κλήσεις μάλιστα έκανε συλληφθείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, από τις 21.00 το βράδυ μέχρι το πρωί μετά τη δολοφονία, στον Γιώργο Πατέλη. Ενώ προκύπτει ότι ο βουλευτής δέχθηκε 4 κλήσεις από σταθερό τηλεφωνο πριν από τη δολοφονία από Χρυσαυγίτη που πιθανότατα βρισκόταν σε γραφεία του κόμματος και άλλες τέσσερις μετά τη δολοφονία, ο ίδιος κάλεσε πίσω μόνο μια φορά πριν από την ενέδρα στον Παύλο Φύσσα και πέντε φορές μετά το φόνο.
 
Ο Ρουπακιάς επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατέλη αμέσως μετά το φόνο. Οπως προκύπτει ο δολοφόνος τηλεφώνησε στον Πατέλη στις 00:17 και τον κάλεσε άλλες έξι φορές για να τον ενημερώσει για τις κινήσεις του. Ο Γ. Λαγός, πάντως, δέχεται τηλεφώνημα στις 00:12 από κινητό συλληφθέντα και είναι η πρώτη κλήση που δέχεται, σύμφωνα με το διάγραμμα, για να ενημερωθεί για το φόνο.
 
Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες εμφανίζονται αρκετές φορές και μέλη της Χρυσής Αυγής που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη.

Στο πρώτο σχεδιάγραμμα φαίνεται η κίνηση του Γ. Λαγού για τη δολοφονία από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως και τις 20:11 της επόμενης ημέρας. Το βράδυ της δολοφονίας πριν και μετά την ενέδρα στον Παύλο Φύσσα, όπως προκύπτει από το σχεδιάγραμμα, πραγματοποιήθηκαν δεκάδες κλήσεις μεταξύ Λαγού και Πατέλη που συνομιλούσαν μεταξύ τους, ενώ υπήρξαν πολλαπλές κλήσεις από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 11 το πρωί στο κινητό του Γ. Λαγού.

Στο δεύτερο αποτυπώνονται οι συνολικές κλήσεις που έγιναν από τις 21:00 της 17ης Σεπτεμβρίου έως τις 03:00 της 18ης του μήνα, οι οποίες περιλαμβάνουν πάλι την πλήρη ενημέρωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού με απανωτές κλήσεις μετά τη δολοφονία και τη συμμετοχή δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής που τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλον δημιουργώντας ένα τεράστιο πλέγμα τηλεφωνημάτων που καταδεικνύει τον τρόπο που οργανώνονταν οι χρυσαυγίτες.