Όπλα βρέθηκαν σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία στα σπίτια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου και Γιάννη Λαγού.

Ειδικότερα στην οικία του Νίκου Μίχου στην Πεντέλη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι zastava, μία επαναληπτική καραμπίνα και μία γεμιστήρα.

Παράλληλα στο σπίτι του Γιάννη Λαγού στο Πέραμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, πέντε φυσίγγια και δύο καπνογόνα.

Νωρίτερα, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έκανε ελέγχους στην οικία του συλληφθέντα υπαρχηγού του κόμματος Χρήστου Παππά όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα περίστροφο και γερμανικά κράνη από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. 

«Πάνοπλος» ήταν και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, στο σπίτι του οποίου εκτός από 43.100 ευρώ βρέθηκαν παράνομα στην κατοχή του ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και μια κυνηγετική καραμπίνα καθώς και μεγάλος αριθμός φυσιγγιών. 

Εν τω μεταξύ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες για τις γιάφκες της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Αττικής. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι τα όπλα της Χρυσής Αυγής για την στρατωτικού τύπου εκπαίδευση δεν είναι απλά όπλα, αλλά πιθανόν να συγκαταλέγονται ανάμεσά τους και πυροβόλα καθώς και πυρομαχικά. Ο οπλισμός εκτιμάται ότι εκτός από βαρύς θα είναι και μεγάλος σε αριθμό και πιθανόν να μην είναι συγκέντρωμένος στο σύνολό του σε μία τοποθεσία, αλλά να τον έχουν «σπάσει» σε δύο και τρία σημεία.