Ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα και αύριο, Τετάρτη, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Πιο συγκεκριμένα, προβλέπονται βροχές και το πρωί καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην υπόλοιπη χωρά λίγες τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Πτώση θερμοκρασίας αναμένεται στα βόρεια και ανατολικά, πιο συγκεκριμένα στη Μακεδονία και τη Θράκη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου, σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο από 10 έως 23 βαθμούς και στα νησιά από 17 εως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το πρωί πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 20 βαθμούς Κελσίου.