Ονοματεπώνυμο και τα λοιπά στοιχεία του ενός από τους «μάρτυρες» υποστήριξε πως γνώριζε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην μαραθώνια απολογία του που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα.

Με έκπληξη οι ανακριτές άκουσαν τον Ηλία Κασιδιάρη να τους μιλάει για έναν... μάρτυρα και να καταγγέλλει ότι πρόκειται για άτομο που δεν έχει καμία ηθική, ο οποίος ζητούσε χρήματα από τη Χρυσή Αυγή, πως προερχόταν από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ότι εκδιώχθηκε λόγο ανάρμοστης συμπεριφοράς από το κόμμα. 

Μάλιστα ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να υποστήριξε ότι ο εν λόγω μάρτυρας πληρώθηκε από δημοσιογράφο ιδιωτικού καναλιού για να παραχωρήσει συνέντευξη, στην οποία υποστήριξε όσα είχε καταθέσει και στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ακόμη δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό πως διέρρευσε το συγκεκριμένο όνομα- εάν τελικά είναι αυτό, ενώ πληροφορίες που αναφέρουν πως κατά λάθος τα στοιχεία του προστατευόμενου μάρτυρα συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία μαζί με τα ονόματα όλων των άλλων μαρτύρων φαίνεται πως διαψεύδονται μέχρι στιγμής.