Για ψευδομάρτυρες και κατασκευασμένες κατηγορίες, οι οποίες υποστήριξε, εντάσσονται σε μια προσπάθεια πολιτικής δίωξής του έκανε λόγο στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «τυχαία» τα γεγονότα που παρουσιάζονται στις δικογραφίες και φαίνεται να τον συνδέουν με εγκληματικές ενέργειες της συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης.

«Ολόκληρο το κατηγορητήριο είναι ένα αστείο κατασκεύασμα και στοιχειοθετείται σε μια σειρά από τυχαία περιστατικά», φέρεται να υποστήριξε επισημαίνοντας πως  οι κατηγορούμενοι για τους ξυλοδαρμούς στο Πέραμα δεν είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αναφερόμενος στον Γ. Ρουπακιά, ο κατηγορούμενος βουλευτής φέρεται να είπε ότι δεν τον γνωρίζει διερωτώμενος πώς είναι δυνατόν να τον έβαλαν στελέχη της Χρυσής Αυγής να δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα.

Στη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε πως οι επιδρομές σε λαϊκές αγορές ήταν λανθασμένες ενέργειες και εξήγησε πως εφόσον σημειώθηκαν παρανομίες στη διάρκειά τους, τότε οι υπεύθυνοι θα πρέπει να τιμωρηθούν.

«Είμαι 40 έτων και νιώθω πολυ ικανοποιημένος απο τη μέχρι τώρα πορεία μου», «είμαι υπερήφανος που ανήκω στη Χ.Α» και «έχω ένα παιδί και ετοιμάζομαι για δεύτερο», ήταν ορισμένες από τις φράσεις, τις οποίες χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της απολογίας του.