current views are: 1

2 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση08:50

Reuters: Απόφαση – έκπληξη περιπλέκει τις προσπάθειες της κυβέρνησης

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελέυθυεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους. 
 
 

Δημοσίευση 08:50’
αρθρο-newpost

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελέυθυεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους. 
 
 

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους. 

Όπως γράφει το Reuters οι τρεις βουλευτές της ακροδεξιάς Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα εν αναμονη της δίκης με τις κατηγηρίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ενώ ένας τέταρτος βουλευτής προφυλακίστηκε. 

Το Reuters κάνει λόγο για απόφαση-έκπληξη που περιπλέκει τις προσπάθειες της κυβέρνησης να πατάξει το κόμμα, όταν ένας από τους υποστηρικτές του μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν αντιφασίστα ράπερ. 

Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ ενώ και οι τρεις υποχρεώθηκαν να μην φύγουν από την Ελλάδα. Ο τέταρτος βουλευτής Γιάννης Λαγός παραμένει υπο κράτηση. 

Και οι τέσσερις αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε λόγο για πολιτική δίωξη.

Ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος συνελήφθη και αυτός το Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί μέσα στην ημέρα. 

Το BBC στην ανταπόκρισή του από την Αθήνα αναφέρεται αρχικά στην σημερινή απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου ενώ υπογραμμίζει πως το γεγονός ότι οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη εγείρει ερωτήματα για το πόσο στεγανή ήταν η υπόθεση για την κυβέρνηση. 
 


σχετικα αρθρα