Συγκέντρωση συμπαράστασης προς τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, πραγματοποιούν έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μέλη και υποστηρικτές του κόμματος. Μόλις έφτασε στο γραφείο του ανακριτή ο γ.γ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος οι υποστηρικτές του κόμματος άρχισαν να χειροκροτούν και να φωνάζουν συνθήματα συμπαράστασης. Ανάμεσα στο πλήθος των συγκεντρωμένων βρίσκονται και οι βουλευτές του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Μίχος, οι οποίοι το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στην περιοχή των δικαστηρίων βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής έχουν συγκεντρωθεί στο πάρκο απέναντι από την είσοδο των δικαστηρίων και κατά διαστήματα φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής και του γενικού γραμματέα του κόμματος, εξαπολύοντας ύβρης κατά των δημοσιογράφων.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμα της Χρυσής Αυγής αναφέρεται, μεταξύ άλλων: «Καλούμε τους Έλληνες Εθνικιστές σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και παράνομη πολιτική δίωξη κατά του Αρχηγού και των συναγωνιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής».