current views are: 1

3 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση10:56

Σύσκεψη για την πτέρυγα που θα μεταφερθούν οι Μιχαλολιάκος, Λαγός, Πατέλης

Σύσκεψη πραγματοποιείται στις φυλακές Κορυδαλλού για να καταλήξουν στην πτέρυγα στην οποία θα τοποθετηθούν οι προφυλακιστέοι για την Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Πατέλης και η Βενετία Ποπόρη. 

Δημοσίευση 10:56’
αρθρο-newpost

Σύσκεψη πραγματοποιείται στις φυλακές Κορυδαλλού για να καταλήξουν στην πτέρυγα στην οποία θα τοποθετηθούν οι προφυλακιστέοι για την Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Πατέλης και η Βενετία Ποπόρη. 

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου – Αναστασία Γαλάνη
 
Σύσκεψη πραγματοποιείται στις φυλακές Κορυδαλλού για να καταλήξουν στην πτέρυγα στην οποία θα τοποθετηθούν οι προφυλακιστέοι για την Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, Γιάννης Λαγός, ο Γιώργος Πατέλης και η Βενετία Ποπόρη
 
Η κατανομή στα κελιά του Κορυδαλλού γίνεται βάσει πτέρυγας και ως παράμετροι της επιλογής κελιών για την αποφυγή επεισοδιών εντός των φυλακών με τα προφυλακιστέα στελέχη της Χρυσής Αυγής θα αξιολογηθούν οι πιο… ασφαλείς πτέρυγες.
 
Μέχρι στιγμής εξετάζονται οι γυναικείες πτέρυγες του Κορυδαλλού ως πιθανές για την κράτηση των τεσσάρων της Χρυσής Αυγής καθώς και η έκτη πτέρυγα στην οποία κρατείται μεταξύ άλλων ο Άκης Τσοχατζόπουλος
 
Στις γυναικείες φυλακές να σημειωθεί ότι κρατείται και ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την υπόθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη. Είθισται τα κελιά των γυναικείων φυλακών που φιλοξενούνται κρατούμενοι από εγκληματικές οργανώσεις να ονομάζονται «ειδική πτέρυγα».
 
Την ίδια ώρα, στην πρώτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδάλλου κρατούνται τα μέλη της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», και τα εν λόγω κελιά φαίνεται για ευνόητους λόγους να έχουν αποκλειστεί ως πιθανός «προορισμός» για τους χρυσαυγίτες. Στη δεύτερη βρίσκονται οι τοξικομανείς κρατούμενοι, στην τρίτη οι αλλοδαποί κρατούμενοι κυρίως Πακιστανοί, ενώ στην τέταρτη πτέρυγα κρατούνται κυρίως αλβανοί κακοποιοί. Να σημειωθεί ότι η τέταρτη πτέρυγα θεωρείται από τις πιο «σκληροπυρηνικές» καθώς στους ελέγχους των ΕΚΑΜ το τελευταίο διάστημα έχουν καταμετρηθεί τα περισσότερα παράνομα ευρήματα, όπως όπλα, ναρκωτικά, ενώ δεν είναι λίγες οι εντάσεις μεταξύ κρατουμένων. 
 
Στην πέμπτη πτέρυγα είθισται να κρατούνται οι φυλακισμένοι που ωστόσο εργάζονται σε εργασίες της φυλακής για να μειώσουν την ποινή τους και η έκτη πτέρυγα ή αλλιώς «πτέρυγα VIP» κρατούνται οι κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα. 

σχετικα αρθρα