Υπεγράφη την Τετάρτη, σε ειδική εκδήλωση στην Περιφέρεια Αττικής, η σύμβαση κατασκευής του αγωγού της Χρυσοστόμου Σμύρνης. Πρόκειται για ένα μεγάλο και ιδιαίτερα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο για το Μοσχάτο.

Η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία έγινε στο πλαίσιο της υπογραφής συμβάσεων έργων που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής μέσω του ΕΣΠΑ σε δήμους της. 

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, παρουσία των υπουργών Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, ο δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τόνισε στον σύντομο χαιρετισμό του τη σημασία που έχει το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο για την περιοχή του Μοσχάτου, αφού θα λύσει ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους. 

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Σγουρό για τη συμβολή του καθώς και το Περιφερειακό Συμβούλιο και τις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας και του δήμου. Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους υπουργούς, σημείωσε ότι «πρέπει σύντομα να ξεκινήσει και η ανάπλαση της παραλίας».