Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από χθες το βράδυ έως σήμερα τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, του Λουτρακίου και των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Κατά την επιχείρηση έγιναν έλεγχοι σε 299 άτομα, 225 οχήματα και 26 καταστήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 65 άτομα και συνελήφθησαν 36, τα οποία κατηγορούνται ένας για ναρκωτικά, δύο επειδή σε βάρος τους έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 71.285,87 ευρώ και 782.622,26 ευρώ, αντίστοιχα, ένας για καταδικαστικές αποφάσεις, επτά για παράνομα τυχερά παιχνίδια, 14 για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, οκτώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις αλλοδαποί για παράνομη διαμονή στη χώρας, σε βάρος των οποίων θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επίσης, κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά 43 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 18 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μικροποσότητα χασίς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.