Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει σχετικά με την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής κατά των μελών του ΚΚΕ φαίνεται πως «δένουν» και άλλα μέλη από το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο 34χρονος που παρουσιάστηκε χθες στη ΓΑΔΑ και θεωρείται ο πυρηνάρχης της οργάνωσης στο Πέραμα δεν είναι, σύμφωνα με πληροφορίες τυχαίο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», είχε πάρει τη θέση του Γ. Πατέλη στο Πέραμα και φαίνεται ως ο οργανωτής της επίθεσης κατά των αφισοκολλητών του ΚΚΕ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέταμα ο 34χρονος φέρεται να επικοινώνησε με τον Γ. Πατέλη, ενώ ύστερα από την επίθεση στα γραφεία της οργάνωσης βρέθηκε και ο βουλευτής της περιοχής Ι. Λαγός ο οποίος αντέδρασε και επιτέθηκε εναντίον αστυνομικών που που ήθελαν να κάνουν έρευνα στα γραφεία.

Τα στοιχεία της ασφάλειας «δένουν» σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερα άτομα. Τα μέλη μάλιστα του ΚΚΕ έχουν κατονομάσει τον 34χρονο ως τον συντονιστή της επιχείρησης εναντίον τους.

Τα μέλη του ΚΚΕ πάντως επιμένουν ότι οι επιτιθέμενοι είχαν στόχο να προκαλέσουν ακόμη και το θάνατο καθώς περιγράφουν επίθεση με κοντάρια τα οποία είχαν καρφιά και χτυπούσαν στο κεφάλι και στο στήθος κοντά στην καρδιά.