Ένα συγκλονιστικό ρεπορταζ από το BBC κάνει λόγο για «τιμοκατάλογο υπηρεσιών της Χρυσής Αυγής» το οποίο καταγγέλλει πρωην μέλος της οργάνωσης. 

Συμφωνα με το BBC η μάρτυρας δήλωσε ότι εντάχθηκε στην Χρυσή Αυγή αναζητώντας υποστήριξη, μετά την παρενόχλησή της από άνδρα. «Μέσα στις εγκαταστάσεις υπήρχαν ρόπαλα και ασπίδες. Ολοι στέκονταν "προσοχή", όταν έμπαινε μέσα ο ο αρχηγός. Μιλούσαν για ξυλοδαρμούς ομοφυλοφύλων και μαύρων», είπε η μάρτυρας.

Με δάκρυα στα μάτια, συνέχισε λέγοντας: «Ενα μέλος του κόμματος με επισκέφθηκε. Μου έκανε μία προσφορά: θα μπορούσε να σπάσει κάποιου το χέρι ή το πόδι για 300 ευρώ. Να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο έναντι 1.000 ευρώ. Να στείλει κάποιον για ένα μήνα στο νοσοκομείο έναντι 1.500 ευρώ».
«Δεν ήθελα να κάνω τίποτα από όλα αυτά και διέκοψα κάθε επικοινωνία. Αργότερα, επέστρεψε και μου είπε να μην πούμε τίποτα σε κανέναν γιατί θα μας έκαιγε ζωντανούς», πρόσθεσε.

Το BBC παραθέτει και τη μαρτυρία ενός Πακιστανού, ο οποίος μαχαιρώθηκε από φερόμενους ως υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Ενα χρόνο μετά, οι ουλές παραένουν λίγα χιλιοστά δίπλα από την καρδιά του. Στο στομάχι του υπάρχει ένα κομμάτι αποκομμένου ιστού από δεύτερο τραυματισμό, που δεν θεραπεύτηκε ποτέ.

«Το έκαναν γιατί είμαι αλλοδαπός», είπε ο μάρτυρας. Κατήγγειλε, ότι η αστυνομία ήταν απούσα: «Δεν ήταν ποτέ μαζί μας. Τώρα, φοβάμαι να βγω έξω», δήλωσε.