current views are: 2

4 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση11:09

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Δημοσίευση 11:09’
αρθρο-newpost

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Ο κ. Παππάς θα οδηγηθεί στην πτέρυγα που βρίσκονται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός.

Η μεταγωγή του έγινε με τζιπ της Αντιτρομοκρατικής και η αυτοκινητοπομπή ακολούθησε την ίδια διαδρομή με την χθεσινή, όταν οδηγήθηκαν στις φυλακές ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Γιάννης Λαγός. Κλειστοί παρέμειναν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι από τη ΓΑΔΑ μέχρι τον Κορυδαλλό.

Ο Χρήστος Παππάς κρίθηκε προφυλακιστέος το βράδυ της Πέμπτης, μετά τη μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή, όπου μεταξύ άλλων, δήλωσε πως η δίωξη του είναι «πολιτική» και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Bγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο βουλευτής φώναξε προς το μέρος των δημοσιογράφων: «Ζήτω η Ελευθερία. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Δεν τελειώνει η Χρυσή Αυγή. Χείμαρρος θα γίνει να πνίξει τους προδότες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.

Eν τω μεταξύ, στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν χθες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Οι δύο προφυλακισθέντες τοποθετήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ίδιο κελί των γυναικείων φυλακών, ενώ θα προαυλίζονται μόνοι τους και δεν θα έρχονται σε επαφή με τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Η μεταγωγή τους σε πτέρυγα των γυναικείων φυλακών αποφασίστηκε εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των κρατουμένων στις πτέρυγες των ανδρικών φυλακών.

Ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης και ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, κρατούνται στις φυλακές του Μαλανδρίνου, ενώ η προφυλακισμένη ανθυπαστυνόμος μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα.


σχετικα αρθρα