Ο 47χρονος γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και ένας 29χρονος στρατιωτικός - Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ), συνελήφθησαν σήμερα το πρωί και την Πέμπτη το βράδυ στην Κομοτηνή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το βράδυ, ο 29χρονος, στρατιωτικός - Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ), ο οποίος φορούσε μαύρη μπλούζα με λογότυπα «Χρυσή Αυγή» - «Τ.Ο. Κομοτηνής», εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., να εξέρχεται από κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και στην κατοχή του βρέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ).

Ακολούθως, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον 47χρονο γραμματέα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής , διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στα γραφεία της, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο κοντάρια, το ένα εκ των οποίων με σημαία.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω κοντάρια και η πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Οι δύο δράστες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.