Ρεπορτάζ : Αναστασία Γαλάνη

Έρευνα της Aντιτρομοκρατικής έγινε το πρωί στο διαμέρισμα της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανίας στους Αμπελοκήπους και σε ένα ακόμη διαμέρισμα στο Βύρωνα έπειτα από παραγγελία του ανακριτή.

Η κόρη του συλληφθέντα αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία Μιχαλολιάκου ήταν μαζί με άλλα τρία μέλη της Χρυσής Αυγής στο σπίτι στους Αμπελόκηπους που ελέχθηκε από την Αντιτρομοκρατική καθώς το τελευταίο διάστημα είχε μισθώσει το διαμέρισμα και έμενε μόνη της.

Τα τρία άτομα που ήταν στο σπίτι προσήχθησαν και ο ένας συνελήφθη καθώς υποστήριξε ότι του άνηκε το πτυσόμμενο μεταλλικό μαχαίρι που βρέθηκε στο διαμέρισμα. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου κλήθηκε να δώσει κατάθεση.

Στο σπίτι βρέθηκαν συνολικά ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα πτυσσόμενο μεταλικό μαχαίρι, φωτογραφικές μηχανές, φορητοί υπολογιστές  και βιντεοκάμερες, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στον Βύρωνα εντοπίστηκαν μία μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, 6 καραμπίνες - δίκαννα με άδεια, πέντε αεροβόλα, δύο πιστόλια αερίου, περίστροφο μη λειτουργικό, 15 μαχαίρια και ένα λάπτοπ τα οποία και κατασχέθηκαν και φέρεται να άνηκαν σε μέλη της Χρυσής Αυγής.