Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

Παραδόθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και στη συνέχεια συνελήφθη ένας ακόμη καταζητούμενος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ο οποίος πιθανόν να απολογηθεί και εντός της ημέρας. 

Με την σύλληψη από την Αντιτρομοκρατική του 36χρονου καταζητούμενου Αθανάσιου Τσόρβα ο αριθμός των συλληφθέντων για την υπόθεση φτάνει τους 30 μέχρι στιγμής, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο εμπλεκόμενοι για τους οποίους εκρεμμεί ένταλμα σύλληψης.

Ο Αθανάσιος Τσόρβας φέρεται να εντοπίστηκε στις συνομιλίες από την άρση απορρήτου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. 

Την ίδια ώρα,  στην ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Ι. Καζαντζόγλου απολογήθηκε και την επόμενη Δευτέρα θα προβεί σε νέα κατάθεση καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία. 

Ο συλληφθείς φέρεται να βρισκόταν στο αυτοκίνητο του καθ' ομολογίαν δολοφόνου του Φύσσα, Γ.Ρουπακιά και έφυγε από το σημείο λίγο πριν από τη δολοφονία, αφήνοντας πίσω του το κινητό του.

Ο 32χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στους ανακριτές, αλλά την Τρίτη διατάχθηκε η σύλληψή του από την ανακρίτρια που εξετάζει την υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα.