Σε δυνητική αργία έθεσε ο δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς, μετά την ομόφωνη εισήγηση του κοινού πειθαρχικού συμβουλίου των περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, τον υπάλληλο εναντίον του οποίου, σύμφωνα με τον δήμο, διαπιστώθηκαν οικονομικές ατασθαλίες στο Α' Κοιμητήριο Πατρών. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος θα βρίσκεται σε δυνητική αργία, έως ότου αποφανθεί οριστικά το πειθαρχικό συμβούλιο για το θέμα.

Υπενθυμίζεται, ότι από την ένορκη διοικητική εξέταση που διέταξε ο δήμαρχος για τη διαπίστωση ενδεχόμενων πειθαρχικών ευθυνών σε θέματα που άπτονται της λειτουργίας των δημοτικών κοιμητηρίων, προέκυψαν, σύμφωνα με τον δήμο, σοβαρά στοιχεία κακοδιαχείρισης και υπεξαίρεσης.

Ήδη, από τα πρώτα στοιχεία της ένορκης διοικητικής εξέτασης που διενεργείται από τη γενική διευθύντρια του δήμου, Ελένη Αλεξοπούλου, εντοπίστηκε και παραπέμφθηκε από τον δήμαρχο στον εισαγγελέα και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, η υπόθεση που, σύμφωνα πάντα με τον δήμο, αφορά υπεξαίρεση χρημάτων από τον συγκεκριμένο υπάλληλο του 'Α Κοιμητηρίου.