Οι έρευνες της αστυνομίας για την σύλληψη των δραστών, που δολοφόνησαν δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή του Ρέντη, επικεντρώνονται σε δύο στοιχεία.

Το γάντι που βρέθηκε κοντά στο κλεμμένο αυτοκίνητο, εξετάζεται στα εργαστήρια της αστυνομίας και δείγμα γενετικού υλικού ή αποτυπώματα, ίσως φέρουν πιο κοντά τις αρχές στην σύλληψη των δραστών.

Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο ίδιο σημείο βρέθηκε μία γεμιστήρα με πέντε σφαίρες και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκει στο πιστόλι τύπου λούγκερ, που άφησαν πίσω τους οι δράστες, μαζί με ένα όπλο καλάσνικοφ.

 Εκτός από αυτά τα στοιχεία, ο Ant1 μετέδωσε ότι ένας ομογενής από την Ρωσία, είναι στο μικροσκόπιο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., καθώς φέρεται ως μέλος επικίνδυνης συμμορίας, η οποία είναι οπλισμένη με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες και κυκλοφορεί με αυτοκίνητα πολυτελείας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος κακοποιός εμπλέκεται σε ληστείες με στόχους κυρίως χρηματαποστολές και τμήμα αυτής της συμμορίας, εξαρθρώθηκε το καλοκαίρι του 2008.