Υφεση των φαινομένων και λίγες τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, προβλέπονται για σήμερα Παρασκευή. Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι τοπικά 7 μποφόρ στα πελάγη.

Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: στη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά τις πρωινές κυρίως ώρες. Στη Θράκη Λίγες νεφώσεις. Άνεμοι: ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 1 (-1) έως 9 βαθμούς Κελσίου.

 Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές στα νότια και από το απόγευμα στα υπόλοιπα. Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς. Άνεμοι: ανατολικοί, νοτιoανατολικοι 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και Στερεάς. Άνεμοι: ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Κυκλάδες, Κρήτη: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής το βράδυ στα νότια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Αττική : λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 Θεσσαλονίκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Αλυσίδες απαιτούνται σε περιοχές της Μακεδονίας

Προσεχτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί κατά την κίνησή τους, στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, λόγω των συνθηκών παγετού κατά τις πρωινές ώρες, σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, καθώς το χθεσινό κύμα κακοκαιρίας παρουσιάζει σταδιακή ύφεση.

Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν από τον Άγιο Αθανάσιο και την Κερασιά.

Αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, τόσο από τη Βέροια όσο και από τη Νάουσα. Αλυσίδες απαιτούνται επίσης, για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» στο όρος Βέρμιο.

Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες και για την κίνηση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας στα Γρεβενά, από Πολυνέρι και Σμίξη.