Με απώλεια συνείδησης μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στο Δαφνί η Βίκυ Σταμάτη και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές μέρες.

Η καταδίκη της σε 12 χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου χειροτέρευσε την κακή ψυχολογική της κατάσταση. 

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου, ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», όταν επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού από το δικαστήριο και ως αργά το βράδυ της Τρίτης αρνιόταν να φάει, να πιεί νερό ή και να μιλήσει. 

Έχασε τις αισθήσεις της και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενημέρωσαν τον γιατρό των φυλακών. Αφού την εξέτασε, έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο Σισμαλόγλειο νοσοκομείο που εφημέρευε. 

Εκεί, όταν ένιωσε καλύτερα, ζήτησε να φύγει παρά τη σύσταση των γιατρών να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο. Επέστρεψε στις φυλακές με δική της ευθύνη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το πρωί της Τετάρτης, η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο γιατρός δε μπόρεσε να τη βοηθήσει αλλά έκρινε πως χρειάζεται άμεσα ιατρική παρακολούθηση και στις 16:00 μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με την εφημερίδα, μεταφέρθηκε στο Δαφνί.  Η Βίκη Σταμάτη παρουσίαζε συμπτώματα απώλειας συνείδησης και ο γιατρός δε μπόρεσε να τη συνεφέρει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, θα μείνει στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών για αρκετές μέρες αφού οι γιατροί που την εξέτασαν έκαναν λόγο για ολοκληρωτική ψυχική κατάρρευση.