current views are: 1

11 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση16:33

Αναρτήθηκαν οι λίστες κινητικότητας των 1.621 υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κινητικότητας των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Τριμελές Συμβούλιο η τελική λίστα με τους 1.621 εργαζομένους που μετακινούνται σε νέες θέσεις. 

Δημοσίευση 16:33’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κινητικότητας των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Τριμελές Συμβούλιο η τελική λίστα με τους 1.621 εργαζομένους που μετακινούνται σε νέες θέσεις. 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κινητικότητας των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Τριμελές Συμβούλιο η τελική λίστα με τους 1.621 εργαζομένους που μετακινούνται ή μετατάσσονται. Μάλιστα από αύριο τα νοσοκομεία θα αρχίσουν να στέλνουν σε αυτούς τα χαρτιά με τις νεές τους θέσεις.

Όπως ανακοινώθηκε από το ΑΣΕΠ, οι τελικοί πίνακες βαθμολογικής κατάταξης και διάθεσης υπαλλήλων φορέων του υπουργείου διαβιβάστηκαν στο αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας (υπ’ αριθμ. 3/2013 ανακοίνωση).

Ειδικότερα, αφορά τους υπαλλήλους που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας λόγω κατάργησης των θέσεών τους, δυνάμει των διατάξεων των παρ. 1 και 2 του άρθρου 90 του ν. 4172/2013 (Α’ 167).

Η διαθεσιμότητα έληξε και από το Σάββατο τα νοσοκομεία θα αρχίσουν να στέλνουν στους εργαζομένους τα χαρτιά με τη νέα τους θέση, ώστε να παρουσιαστούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι από τη Δευτέρα τα νοσοκομεία που άλλαξαν χαρακτήρα θα αρχίσουν να λειτουργούν με τη νέα τους δομή. «Είναι το σχέδιο το οποίο ήδη έχουμε ανακοινώσει, στο νοσοκομείο αυτό θα λειτουργούν η παθολογική κλινική, θα έρθουν τα εξωτερικά ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και θα φτιάξουμε την μονάδα των χρονίως πασχόντων. Ούτως ή άλλως τα εργαστήρια λειτουργούν», σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε ΕΔΩ τον Τελικό (Αλφαβητικό) Πίνακα Διάθεσης Υπαλλήλων για μετάταξη-μεταφορά

Δείτε ΕΔΩ τον Συμπληρωματικό Τελικό (Αλφαβητικό) Πίνακα Διάθεσης υπαλλήλων για μετάταξη-μεταφορά

 


σχετικα αρθρα