Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Μάστρο Μεσολογγίου,  από αστυνομικούς του Τμήματος  Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας 45χρονος  και δυο Πακιστανοί, ηλικίας 35 και 21 ετών, σε βάρος των  όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της  κατοχή λαθραίων τσιγάρων, της πλαστογραφίας και της παράνομης εισόδου στη Χώρα.

Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί, παρουσία δικαστικού  λειτουργού, σε αποθήκη του 45χρονου στο Μαστρο Μεσολογγίου, όπου διέμεναν οι δυο αλλοδαποί, βρήκαν και κατέσχεσαν εννέα πακέτα λαθραίων  τσιγάρων, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχεθήκαν άλλα διακόσια τριάντα πακέτα.

Από τον έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας των δυο αλλοδαπών προέκυψε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη Χώρα και κατείχαν πλαστά δελτία αιτήσεως ασύλου.

Κανένα από τα πακέτα τσιγάρων που κατασχέθηκε δεν έφερε ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ από τις έρευνες κατασχεθήκαν επίσης τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim και το χρηματικό πόσο των 50  ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.