«Εθισμένο στο χρήμα» χαρακτήρισε τον Ακη Τσοχατζόπουλο ο εξάδελφός του, Νίκος Ζήγρας

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κ. Ζήγρας υπέδειξε για μια ακόμη φορά τον Άκη Τσοχατζόπουλο ως τον αποκλειστικό παραλήπτη του μαύρου χρήματος.

Απαντώντας στις ερωτήσεις, ο Ζήγρας που καταδικάστηκε επίσης σε έξι χρόνια φυλάκιση με αναστολή, υποστήριξε ότι υπάρχουν ακόμα μίζες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από τα εξοπλιστικά που δεν έχουν αποκαλυφθεί, πέραν των 57 εκατομμυρίων ευρώ που καταγράφονται στο κατηγορητήριο.

Ο ίδιος αρνήθηκε επίσης το ρόλο του ταμία του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του και παράλληλα δήλωσε πλήρως μεταμελημένος για τις πράξεις του, με τις οποίες συνέδραμε τον πρώην υπουργό στο ξέπλυμα των μιζών.

Στη ερώτηση αν νιώθει πλέον ότι έχει καθαρή τη συνείδησή του, ο Νίκος Ζήγρας απάντησε απάντησε αρνητικά  ενώ ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του. 

Ερωτηθείς τι οδήγησε τον Ακη Τσοχατζόπουλο να κλέψει το ελληνικό Δημόσιο, ο κ. Ζήγρας απάντησε πως ήταν ο εθισμός του στο χρήμα. «Δεν μ' αρέσει να κατηγορώ τους ανθρώπους, αλλά ο Τσοχατζόπουλος είναι εθισμένος στο χρήμα», σημείωσε  χαρακτηριστικά.