Σε έξι συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή Ψαροφαΐου Πατρών για το χθεσινό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλαδευτήρι, μπαλτά, φυσίγγια, το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβολούσαν οι δράστες, αλυσοπρίονα, τηλεοράσεις και άλλα αντικείμενα τα οποία και εξετάζονται ως προϊόντα κλοπής.

Οι συλληφθέντες Ρομά σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πατρών προκειμένου να τους αποδοθούν κατηγορίες,  αν και όσον αφορά τον 17χρονο που πυροβολούσε με το κυνηγετικό και τραυματίστηκε χθες κατά τη συμπλοκή, θα αποφανθούν οι γιατροί αν μπορεί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται στο Δικαστικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα έχουν συλληφθεί ο πατέρας με τους τρεις γιούς, η μάνα και μία ακόμη τσιγγάνα. Αυτοί που πυροβόλησαν με το κυνηγετικό όπλο ήταν ο 17χρονος που έχει τραυματιστεί καθώς και ο αδελφός του 29 ετών, οι οποίοι και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Συνολικά συλλέχθηκαν αμέσως μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών από τους Ρομά και τους αστυνομικούς, 14 κενά και πλήρη φυσίγγια καθώς και έξι κάλυκες πυροβόλου όπλου, μία κλαδευτήρα, ένα μαχαίρι, τρεις συγκεντρωτήρες φυσιγγίων και το κυνηγετικό όπλο.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 35 κυνηγετικά φυσίγγια, δύο μαχαίρια, ένας μπαλτάς, δύο κάρτες σιμ με υπολείμματα ουσίας πιθανόν ηρωίνης, αλυσοπρίονα και άλλα αντικείμενα που εξετάζονται ως τυχόν κλοπιμαία.

TAGS