current views are: 2

12 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση17:11

Χειροπέδες σε 36χρονο για παράνομο στοίχημα

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 36χρονος που εμπλέκεται σε υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Δημοσίευση 17:11’
αρθρο-newpost

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 36χρονος που εμπλέκεται σε υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοιχηματισμό.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, 36χρονος που εμπλέκεται σε υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοιχηματισμό, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στη «Ρύθμιση θεμάτων του Ο.Π.Α.Π. και λοιπές διατάξεις».

Το προηγούμενο τριήμερο, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, ο Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου ατόμου, το οποίο μέσω συγκεκριμένης τηλεφωνικής σύνδεσης υψηλής χρέωσης μετέδιδε, μεταξύ άλλων, μαγνητοφωνημένα μηνύματα για προβλέψεις αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρων, εκτός νόμιμου πλαισίου. Τα επίμαχα μηνύματα διαφημίζονταν σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου.

Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα, που διενεργήθηκε στο πλαίσιο παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για προκαταρκτική εξέταση και σε συνεργασία με τους παρόχους υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, προέκυψε ότι ο 36χρονος είναι διαχειριστής της τηλεφωνικής σύνδεσης και του ιστοχώρου, μέσω του οποίου διαφημίζονταν τα επίμαχα μηνύματα.

Κλιμάκιο αστυνομικών χθες το απόγευμα, μετέβη στην οικία του 36χρονου, με τη συνδρομή Δικαστικού Λειτουργού, όπου τον συνέλαβαν εντός των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ο 36χρονος, ο οποίος αποδέχτηκε ότι είναι ο διαχειριστής της επίμαχης τηλεφωνικής σύνδεσης, οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.


σχετικα αρθρα